Τοποθέτηση ειδικής χειρολαβής τουαλέτας

Τοποθέτηση ειδικής χειρολαβής τουαλέτας

Εργονομικά σχεδιασμένη ανοξείδωτη κατασκευή

Ειδικά σχεδιασμένη εργονομικά ανοξείδωτη κατασκευή που λειτουργεί σα χειρολαβή για τη χρήση της τουαλέτας. Έχει τη μορφή κολώνας όταν ο χρήστης είναι όρθιος και χρειάζεται από κάπου να στηριχθεί, στη συνέχεια «γυρνάει» και γίνεται σταθερό κάθισμα, ώστε ο χρήστης με ασφάλεια να καθίσει και να κάνει το μπάνιο του.

Είναι κατασκευασμένη με εξαιρετικής ποιότητας ναυτιλιακά υλικά, μασίφ ανοξείδωτους κόμβους σύνδεσης και ανοξείδωτη σωλήνα φ 22 ή φ 30 -316 που προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια.

Για μας δεν παίζει ρόλο μόνο η ασφάλεια αλλά και η ποιότητα ζωής των χρηστών. Το να ευχαριστηθεί κανείς το μπάνιο του με άνεση και την μικρότερη δυνατόν ταλαιπωρία, είναι ποιότητα ζωής.

Ημερομηνία

22 Ιανουαρίου 2015

Κατηγορία

Μπάνιο

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κοντογιανναίων 12-14
Αθήνα, 11475
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK