Ποιοι είμαστε

Ανακαινίζουμε κατοικίες για να γίνουν προσβάσιμες στα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

Πρόσβαση στην αξιοπρέπεια

Οι κινητικές δυσκολίες δεν συνεπάγονται κατ’ ανάγκη περιορισμένες ευκολίες κι ανέσεις στο σπίτι. Η πρόοδος της τεχνικής επιτρέπει λύσεις που καθιστούν την καθημερινότητα αξιοβίωτη και συμβάλλουν στην επανάκτηση του αισθήματος της προσωπικής αξιοπρέπειας. Μια κατοικία απολύτως προσβάσιμη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, όχι μόνο είναι εφικτή αλλά και δεν απαιτεί υψηλό οικονομική κόστος.

Η Προσβάσιμη Κατοικία αποτελείται από επαγγελματίες του σχεδιασμού και των κατασκευών, που έχουν εξειδικευτεί στην κάλυψη των αναγκών όσων αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Γνωρίζοντας καλά τόσο τις ανάγκες των ανθρώπων όσο και τις δυνατότητες των υλικών, η Προσβάσιμη κατοικία σχεδιάζει και υλοποιεί ανακαινίσεις σπιτιών ώστε όλοι οι ένοικοι τους να χαίρονται ισότιμα τις ανέσεις και τις ευκολίες της σύγχρονης ζωής. Με εδικό σχεδιασμό για κάθε χώρο και όχι προκάτ λύσεις, προσαρμογή στις εκάστοτε οικονομικές δυνατότητες, προσεκτική επιλογή των κατάλληλων υλικών, ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση των εργασιών, και πάνω απ’ όλα μεράκι για τη δουλειά, η Προσβάσιμη Κατοικία εγγυάται τα βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, λαμβάνει ιδιαίτερη μέριμνα για να διαρκούν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό και να παραμένει το σπίτι λειτουργικό καθ’ όλη τη διάρκεια τους.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Φιλαδελφέως 24,
Αθήνα, 11253
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK