Δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού.

Έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη.

Πρόκειται για έμπειρους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους κι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν στη διαμόρφωση της βέλτιστης λύσης για τον κάθε συγκεκριμένο χώρο. Με το σωστό συντονισμό και τον κατάλληλο σχεδιασμό, προχωράμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις απαιτούμενες μετατροπές του σπιτιού. Αποφεύγουμε την περιττή αναστάτωση των ενοίκων και δεν τους βάζουμε στον κόπο να αναζητούν αυτοί τον κάθε ένα μάστορα και προμηθευτή. Αντιμετωπίζουμε το κάθε σπίτι ως ξεχωριστή περίπτωση. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του και τις ανάγκες των ενοίκων του, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και ποιότητα στην καθημερινότητα.

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κοντογιανναίων 12-14
Αθήνα, 11475
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK