Τοποθέτηση ράμπας εισόδου

Τοποθέτηση ράμπας εισόδου

Ειδικά σχεδιασμένη για τη συγκεκριμένη σκάλα εισόδου

Με βασικούς περιορισμούς το μήκος του ελεύθερου χώρου που έχουμε (απόσταση από την πόρτα εισόδου και περιορισμένο πλάτος σκάλας), σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αναδιπλούμενη ράμπα η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύχρηστη.

Οι διπλές νευρώσεις του αντιολισθητικού αλουμινίου προσφέρουν απόλυτη ακαμψία όταν επιφορτίζονται από τον χρήστη του αμαξιδίου και το συνοδό του, ενώ με μία κίνηση αναδιπλώνεται (δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος κίνηση και μη σωστή τοποθέτηση), ελευθερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της σκάλας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το υλικό είναι αντιολισθητικό, ενώ όλες οι περιοχές πιθανής επαφής με τα πόδια ή το αμαξίδιο επενδύθηκαν με προστατευτικό ελαστικό προφίλ. Είναι αθόρυβη στη λειτουργία και δεν απαιτήθηκαν τρύπες στο δάπεδο.

Το κόστος της είναι μικρότερο από τα έτοιμα προϊόντα της αγοράς, που δεν έχουν τις απαραίτητες κάθε φορά διαστάσεις, ενώ η ποιότητα του υλικού και της μηχανικής αντοχής είναι πολύ υψηλότερη.

Ημερομηνία

22 Ιανουαρίου 2015

Κατηγορία

Ράμπες

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κοντογιανναίων 12-14
Αθήνα, 11475
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK