Ειδική διαμόρφωση κουζίνας

Ειδική διαμόρφωση κουζίνας

Εργονομικός σχεδιασμός για άτομα που δεν στέκονται όρθια

Κουζίνα που ακολουθεί στο σχεδιασμό της ειδικά εργονομικά πρότυπα ώστε να μπορούν να τη χρησιμοποιούν άτομα που δεν στέκονται όρθια. Τοποθετούμε ειδικά έπιπλα κουζίνας και ειδικούς νεροχύτες στο κατάλληλο ύψος για να είναι προσιτά στους ανθρώπους που κινούνται με αμαξίδιο. Ο σχεδιασμός προβλέπει εσοχές κάτω από τα έπιπλα κουζίνας και το νεροχύτη για να μπαίνουν τα πόδια και να καθίστανται εφικτές οι εργασίες πάνω στις επιφάνειες. Ταυτόχρονα, το κύριο μέρος των αποθηκευτικών χώρων είναι σε συρτάρια που ανοίγουν χωρίς να χρειάζεται να σκύψει κανείς. Στα δε ντουλάπια τοποθετούνται ράγες για να είναι προσβάσιμα από το αμαξίδιο.

Ημερομηνία

22 Ιανουαρίου 2015

Κατηγορία

Κουζίνα

Προσβάσιμη Κατοικία

Ανακαινίσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Μια αξιοπρεπής καθημερινότητα αποτελεί δικαίωμα όλων. Αξίζει να τους βοηθήσουμε να το αποκτήσουν!

 

Γιατί να επιλέξετε την Προσβάσιμη Κατοικία;

Με γνώση και μεράκι, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε σπίτι ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να αυτοεξυπηρετούνται.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών για τη διαμόρφωση κάθε χώρου

Επαγγελματίες που καλύπτουν με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τις απαιτήσεις κάθε χρήστη και τις ανάγκες κάθε σπιτιού

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κοντογιανναίων 12-14
Αθήνα, 11475
E-mail: info@prosvasimikatoikia.gr
Τηλέφωνο: 210 6445 684
Κινητό: 693 2922 377

Αναζήτηση

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

OK